Direct aanmelden
  

Aanmelden

Via onderstaand Aanmeldingsformulier kan de aanmelding voor één van de Muziekkampen worden gedaan. Mochten er bij het invullen vragen opkomen, bel dan gerust even 06-27040973 en 06-45134090, en we geven dan graag toelichting.

Informatie i.v.m. corona-problematiek
In 2020 werden de Muziekkampen gehouden met een aangepast programma en de toepasselijkheid van een 'Muziekkamp-Protocol' dat voorziet in de noodzakelijke maatregelen omtrent o.a. gezondheidsverklaring bij aankomst, afstand houden (ook bij slapen), aangescherpte hygiene, rustmomenten e.d. Mocht de corona-problematiek ook in de zomer van 2021 nog spelen, dan krijgen de deelnemers/ouders tijdig het geupdatet 'Muziekkamp-Protocol' voorafgaand aan het betreffende Muziekkamp toegestuurd. Tussentijdse wijzigingen zijn daarbij voorbehouden.

 
Deelnamemogelijkheden Muziekkampen 2021

MK01 - Zo avond 18 t/m vrijdag 23 juli 2021 (INFORMEER OF ER NOG PLEK IS)

MK02 - va Zo avond 25 t/m 30 juli 2021 DEELNAME MK02 NIET MEER MOGELIJK

MK03 - va Zo avond 15 t/m 20 augustus 2021 (INFORMEER OF ER NOG PLEK IS) 

De kosten

De kosten per deelnemer bedragen € 535,- alles inclusief (waaronder de inschrijvings- en administratiekosten en een collectieve groepsreisverzekering voor deelnemers en stafleden. Zie daarvoor ook Veilig, voorbereid én verzekerd op pad).

Een gezinskorting van € 50 wordt op het deelnamebedrag voor de tweede en volgende deelnemer uit hetzelfde gezin toegepast.

Vroegboekkorting
Bij aanmelding vóór 1 maart levert dat ook nog een vroegboekkorting op van € 30,- .

Betaling

De kosten voor het muziekkamp kunnen ineens maar mogen ook in twee (of in overleg meer) delen worden betaald. Binnen 14 dagen na aanmelding: 50%. Uiterlijk 6 weken voor aanvang: 50%. Bij aanmelding vóór 1 maart 2020 wordt € 30,- aan vroegboekkorting in mindering gebracht. 

Ter info: Je hoeft niet zelf te gaan rekenen, we sturen je het exacte bedrag (indien van toepassing met aftrek van vroegboek- en familiekorting) op het Inschrijfformulier toe.
Het inschrijfformulier wordt je meestal binnen een week na de aanmelding toegemaild.

Tip: Agendeer graag na ontvangst van onze bevestiging en het inschrijfformulier de deelbedragen in je internetbankiersysteem. De deelnamekosten kunnen worden overgemaakt op Bankrekening NL88RABO0109238028 t.n.v. MG Muziekkampen.

Vragen kunnen hieronder in het 'vrije tekstveld' geschreven worden, of via het contactformulier verstuurd worden.Aanmeldingsformulier

 
Roepnaam deelnemer
   Jongen   Meisje
Achternaam
Geboortedatum
E-mailadres
Muziekinstrument
 
Wordt hierbij aangemeld voor MK01 - Zo avond 18 t/m vrijdag 23 juli 2021
opmerkingen aangeven a.u.b. MK02 - Zo avond 25 t/m vrijdag 30 juli 2021
  MK03 - Zo avond 15 t/m vrijdag 20 augustus 2021
   
Achternaam ouder/verzorger 1
   Dhr.   Mevr.
Voornaam of -letters
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon (thuis)
E-mailadres
Mobiele telefoonnummer
 
Achternaam ouder/verzorger 2
   Dhr.   Mevr.
Voornaam of -letters
Mobiele telefoonnummer
 
Vraag / Opmerking
 
Hierbij wordt de deelnemer aangemeld voor het aangegeven Muziekkamp, en verklaart de ouder/verzorger zich akkoord met de spelregels en voorwaarden voor aanmelding en deelname.
 
   
 
Hartelijk dank voor uw aanmelding! Na het insturen van het aanmeldingsformulier wordt een uitgebreider inschrijfformulier toegestuurd.